2065m nyomtatvány

Kiegészítő információk a 2065M nyomtatvány elkészítéséhez (2020. december 31-ig) Ez a leírás 2020.10.20-án új funkciók bevezetése miatt frissült. Az XML fájl elkészítése a 2065M nyomtatványhoz A könyvelőrendszerben az Analitika Partnerek forgalma az Összesítő jelentéshez (2065M 4. Hol található a nyomtatvány? A 2065 bevallás nyomtatványa kereskedelmi forgalomban nem kapható. Elektronikusan elérhető a NAV honlapján az Általános Nyomtatványkitöltő keretprogramban (ÁNYK). A nem elektronikusan benyújtók használhatják az internetes kitöltő-ellenőrző programot is Ez a programunk azért készült, hogy a 2018-as új adatszolgáltatási feladatokat (100 000 Ft adótartalom felett tételes bejelentés az áfa összesítő jelentésen).. 2065 jelű nyomtatvány tervezet. 2019. december 15. Könyvelő hírfigyelő. 2065A és 2065M nyomtatványok A közzétett 2065A és 2065M nyomtatvány tervezetek alapján módosítottuk a rendszert. A Belföldi Összesítő Jelentés ezen formátuma 2020. június 30-ig használható. 2020. július 1-től új módosítás fog érvénybe lépni

1. Az eredeti számlákról a 2065M-02 lapon, míg a korrekciós bizonylatokról a 2065M-02-K lapon kell adatot szolgáltatni. Lényeges, hogy habár számlamódosítási láncok esetén (amikor egy eredeti számlához több módosítás tartozik) 2020. júliusától a 2.0-ás adatszolgáltatási séma kibocsátói oldalon már a számlák.
  2. Készül az új ÁFA bevallás (2065) és a KATA adatszolgáltatás (20K102) nyomtatványai. A 2020-as áfa-bevallás követelményei szerint aktualizáljuk rendszerünkben az áfa-bevallás generálást, illetve az általános nyomtatvány-kitöltő rendszerbe (ÁNYK) történő feladásokat. A WinNER 2018 ERP rendszer áfa-bevallás funkciójával pontosan és gyorsan kezelhetőek a.
  3. t eddig, sőt a fordított áfásoknak az idén még aztán sem, tehát az M-lapokat továbbra is
  4. den befogadott szállítói számláról, amelyre a cég áfalevonási jogát gyakorolni akarja, áfaösszeghatárra tekintet nélkül adatot kell szolgáltatni a NAV felé az M lapon, a belföldi összesítő jelentésben
  5. nyomtatvány (önellenőrzési lap) benyújtásával teljesíti. Tehát a helyesbített adóalapot, adót és költségvetési támogatást nem a helyesbítéstől (a feltárás nyilvántartásba vett időpontjától) számított 15 napon belül kell bevallani az erre a célra szolgáló nyomtatványon (önellenőrzési lapon)
  6. dezeket. Ez utóbbi körbe tartozik a 2021. évtől alkalmazott 2165 áfa-bevallás M lapja is