Home

Gotham 1. évad

Gotham 1.évad 3.rész - The Balloonman - Magyar felirattal ..

 1. Gotham 1.évad 3.rész - The Balloonman - Magyar felirattal. GothamHUN04 2 videó 4 követő 4 1 0. 6010. megosztás. Megosztás. Video jelentése. Mi a probléma? Szexuális tartalom Erőszakos tartalom.
 2. > Gotham - 1. Évad - Miből lesz a Batman Batman alap történetét az is ismeri, aki nem akarná. Szülei halála olyan tragédia volt számára, mely szinte egyből megalapozta a kissé komor, de nagy hős megszületését. Ám, hogy pontosan hogyan is vált azzá, ami később lett belőle, hogy miféle utat is kellett bejárnia, azt.
 3. Kérjük, add meg e-mail címed, ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. E-mail címed:..
 4. den a rendőrfelügyelő.
 5. A Gotham középpontjában mégsem a legendás karakter, hanem James Gordon lesz, aki kezdő nyomozóként Thomas és Martha Wayne, Bruce szüleinek gyilkosságának felderítésén dolgozik. A sorozat első évadában az ő és a lassan cseperedő Bruce között kialakuló szoros kapcsolat a fő szál, azaz a készítők teljesen új alapra.

Gotham 1. Évad online Magyar felirattal, működő linkek!!!! Gotham online sorozat leírás.: Batman városáról, Gothamről szól a Warner új tévésorozata, Bruce Wayne-nel, Macskanővel, Pingvinnel és persze Jokerrel Gotham 1. évad 21. rész. A Gotham középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan Batman-eredettörténet-nek. Gotham városát nagy csapás éri, mikor a milliárdos Thomas és Martha Wayne rablógyilkosság áldozata lesz egy sikátorban. A gyilkos csak fiuk, Bruce. Gotham 1. évad (2014). Vissza a sorozat adatlapjára. Gotham sorozat 1. évad epizódjainak listája megjelenések dátumaival és rövid leírásokkal, ha kedveled a 1. évad sorozatot akkor itt hasznos információkat találsz a 1. évad epizódjairól és szereplőiről

Gotham - 1. Évad - Miből lesz a Batman Watchaholic

Gotham 1.évad 2.rész - Selina Kyle - Magyar felirattal ..

Én vagyok Gotham királya! - Oswald Cobblepot. Kritikai visszhang. Az első évad aránylag pozitív kritikákat kapott. Az IMDb nevezetű oldalon 8 ponton áll a 10-ből. A Rotten Tomatoes nevezetű oldalon 80%-ot kapott a kritikusoktól, azonban az átlag felhasználóktól csak 77-et Előzmények: A Gotham középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan Batman-eredettörténet-nek.További információk a sorozat adatlapján!. Az epizód címe: The Balloonman. Gotham 1. évad 3. rész tartalmából. Egy álarcot viselő férfi meteorológiai ballonok segítségével gyilkol meg korrupt. Előzmények: A Gotham középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan Batman-eredettörténet-nek.További információk a sorozat adatlapján!. Az epizód címe: Rogues' Gallery. Gotham 1. évad 11. rész tartalmából. Jim nagyon rosszul érzi magát az új beosztásában A Gotham középpontjában a Batman képregényekből ismert szereplők állnak, ha úgy tetszik, tekinthetjük a sorozatot amolyan Batman-eredettörténet-nek. Gotham..

Sorozat: Gotham - 1

 1. Kraftwerk - Energie: Non-Album Tracks Compilation (2017) [Vinyl Rip, Hi-Res] Artist: KraftwerkTitle: Energie: Non-Album Tracks CompilationYear Of Release: 2017Label: Not On LabelGenre: Electronic, Synth-popQuality: FLAC (tracks) 24 Bit/96 kHzTotal Time: 00:45:09Total Size: 936 mb Tracklist: 01. M..
 2. 1. évad értékelés: Nagy kettősséget érzek az első évad megtekintése után, mert egyrészt a nyomozós dolgok többségében nagyon tetszettek és a hangulatot, atmoszférát is jól eltalálták. Viszont a háttértörténet nagyon esetlen és nagyon nyögvenyelős
 3. Gotham 1. évad 1. rész. Be kell vallanom, soha nem volt szívügyem a DC, egyszerűen azért, mert bugyuta filmeket gyártottak a képregények karaktereiből. A Zöld Lámpás se volt túlzott kasszasiker, nekem sem igazán tetszett, Supermannek csak az eszmeisége tetszik, egészen kissrác koromból, a belőle készült filmek nem igazán.
 4. den rész hozta a megfelelő szórakozást, de a végre már picit háttérbe szorultak a heti ügyek, ami.
 5. dent, ami vele kapcsolatos, így nem volt egy percig sem kérdés, hogy nekem ezt a sorozatot néznem kell. Így az elejétől elkezdtem nézni, és habár voltak kétségeim felőle, és féltem attól, hogy nem.
 6. Pontos idő: 2021.06.16., szer. 19:41: Fórum kezdőlap » Letöltések - Saját linkek » Filmek » Sorozatok. Időzóna: UT

Gotham 1. Évad 7. Rész Online dmdamedia.h

Gotham 2. Évad online Magyar felirattal, Szinkronnal működő linkek!!!! Gotham online sorozat leírás.: Batman városáról, Gothamről szól a Warner új tévésorozata, Bruce Wayne-nel, Macskanővel, Pingvinnel és persze A(z) Gotham - 4.évad - 7.rész -FELIRATOS című videót Madocsai Gergő Madó nevű felhasználó töltötte fel a(z) film/animáció kategóriába. Eddig 2224 alkalommal nézték meg

Gotham 1. Évad Sorozato

 1. Gotham 1. évad 21. rész - Sorozat.E
 2. Gotham 1. évad A legjobb filmek és sorozatok sFilm.h
 3. Gotham 2. Évad Online - dmdamedia.e
 4. A Gotham epizódjainak listája - Wikipédi
 5. Feliratok.inf

Video: Gotham 1 évad 2 rész videók - stb

Emlékeztető: Gotham 1

 1. Gotham: vége az 1. évadnak - Sorozatjunki
 2. Gotham (3. évad) online sorozat - FilmTá
 3. Gotham - PORT.h
 4. Sorozatkritika: Gotham első évad - IGN Hungar
 5. Gotham (televíziós sorozat) - Wikipédi
 6. Gotham sorozat 1. évad 3. részének tartalma » Csibészke ..